BLI MEDLEM

Verksamma konstnärer och grupper baserade i eller med anknytning till Järna är välkomna att ansöka om medlemskap i föreningen.

Ange i formuläret kontaktuppgifter, kort biografi om ditt konstnärskap, val av teknik/material et cetera. Länk till hemsida eller annan digital portfolio, eller bifoga upp till fem bilder i jpg-format i ett email till: info@jarnakonstnarsforening.se

Om du/ni blir godkända betalas medlemsavgiften (2019): 120 kr till Bankgiro 535-1424.

Samma avgift betalas årligen av alla konstnärer för fortsatt medlemskap.

Som Medlem och Konstnär i JKF får du:

-Digital representation på hemsidan

-Ett lokalt aktivt nätverk av andra konstnärer och

kulturella aktörer att samarbeta med

-Regelbundna utställningsmöjligheter

i Järna och i Stockholm

BLI STÖDMEDLEM

Är du inte konstnärligt aktiv själv men älskar konst? Stötta vårt arbete genom att bli stödmedlem till föreningen!

Du kan antingen betala ordinarie medlemsavgift på 120 kr årligen eller donera valfri högre summa till Bankgiro 535-1424. Använd ovanstående formulär men under "Biografi/statement" skriv istället: "Stödmedlem".

Som stödmedlem får du nys om alla kommande evenemang och erbjudanden om att delta i konstlotteri, ateljésamtal eller studiebesök till relevanta muséer och konsthallar!