Ing-Marie Berglund

Ing-Marie har sedan 2008 deltagit regelbundet i olika utställningar. Hon har haft flera separat-utställningar och deltagit i ett antal samlingsutställningar, framför allt i Stockholmsområdet och olika orter i Södermanland. Hon har också deltagit i Gnesta konstrunda, Järna konstrunda och Järna Open Art. Dessutom representerad på Vedic art train installation i Helsingfors, 2012 och i Stockholm 2017.

Ing-Marie är utbildad vid Rudolf Steinerseminariets konstnärliga linje, 1996. Hon är också lärare i Vedic Art sedan 2009.

Hon uttrycker sig i sitt måleri mestadels i akryl, men även i olja.

”I mitt måleri öppnar jag upp för ett intuitivt utforskande av färger, former och strukturer. Jag vill frigöra mig från förutfattade föreställningar och se förbi bestämda formers etiketter, som kanske annars begränsar mig. Vi är ju så mycket mer.

Ibland dyker ett motiv upp som jag förstärker, men mestadels gör jag det inte. Det är upp till betraktaren vad man ser i mina målningar, vilket kan vara något helt annat är det jag själv ser. Inget är mer rätt eller fel. Ibland dyker det upp nya motiv efter en stunds betraktande. Spännande!”

www.goldenlight.se

För workshops i inspirerande, intuitiv målning samt kurser i Vedic Art: ingmarie@goldenlight.se

Körsbärsträdet
Moon light