Svängom, enkaustik
Fyren (2016) enkaustik
Björkar (2015) nålfilt, 77x55 cm
Råbock (2017) nålfilt, 30x26 cm

Karin Neuschütz deltog i Järna Open Art med figurer och måleri i egen ateljé på Tavestavägen 31!

Karin är ordförande för Järna Konstnärsförening sedan 2016 och medverkar frekvent i föreningens utställningar.

I föregående års Järna Open Art ställde hon ut verk som bland annat handlar om människans påverkan på naturen, vilket hon nämner i videon nedan.

Karin Neuschütz har varit verksam sedan 1970 –som skribent, kursledare och textil hantverkare med särskild inriktning på barns lekutveckling och kreativa samvaro med vuxna.

Hon har skrivit en lång rad praktiska böcker om barns lek, hantverk och även om hönsskötsel.

De senaste åren är det framför allt måleri med varmt vax (enkaustik) och nålfiltande som står i fokus.

www.karinneuschutz.se

Instagram/neuschutzkarin